Antwerpse Handjes - chocolade gevuld - grote doos 24 st

€22,00 Incl. btw
Artikelnummer: AHVUL24

De befaamde Antwerpse Handjes, vaste traditie en een officieel Antwerps kwaliteitsproduct. Deze grote luxe doos bevat 24 handjes gemaakt van artisanale chocolade. 

De handjes van melk (8 stuks) en pure (8 stuks) chocolade bevatten een heerlijke vulling van marsepein met een vleugje Elixir d'Anvers. De witte handjes (8 stuks) zijn gevuld met een smeuïge praliné. 

Tevens bevat de doos een prachtig geïllustreerd boekje met een beknopte uitleg over de geschiedenis van het Antwerps Handje.

Het verhaal achter het Antwerps Handje
De naam Antwerpen zou ontstaan zijn van het woord "handwerpen". Volgens de legende zou de reus Druon Antigoon  van ieder schip dat de Schelde passeerde tol een flinke tol eisen. Een weigering tot betalen resulteerde in het afhakken van een hand door de reus. De Romeinse soldaat Silvius Brabo doodde de reus, hakte daarna een hand af van het gigantische lijk en wierp de hand in de Schelde (handwerpen). 

Tegenwoordig zijn de Antwerpse Handjes een teken van vriendschap en zodoende het ideale geschenk voor uw (zakelijke) relatie.

Chocolade: melk / wit / puur
Gewicht: 330 gram
Allergenen: Aanwezigheid van of sporen van de volgende allergenen is mogelijk: melk, soja, noten
Aantal pralines: 24
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »